Miten aktivoin Android / Prolin maksupäätteen?
Päivitetty yli viikko sitten

viva.com maksupäätteet voidaan jakaa kolmeen pääkategoriaan:

1. Android & iOSviva.com | Terminal-sovellus, joka on asennettu Android- tai iOS-laitteisiin, kuten Ciontek CS50C, Ciontek CS30PRO, Ciontek CS30PRO with professional scanner-päätteisiin ja matkapuhelimiin/tabletteihin ("Tap on Phone")

2. Paydroidviva.com | Terminal-sovellus asennettuna PAX-laitteisiin, kuten A910-, A920-, A80- ja IM30-päätteisiin.

3. Prolin – Linux-pohjaiset laitteet, kuten Q30-pääte

Yksityiskohtaiset ohjeet maksupäätteen aktivoimisesta löydät asiaa koskevasta artikkelista Kehittäjäportaalistamme napsauttamalla alla olevaa linkkiä.