Digitaaliset lompakot
Apple Pay
Lisää viva.com debit-korttisi Apple Pay-palveluun
Päivitetty yli viikko sitten

Sinulla on kaksi tapaa, miten voit lisätä viva.com-korttisi Apple Pay-palveluun:

A. Lisää viva.com-korttisi suoraan viva.com-sovelluksesta

1. Siirry viva.com-sovellukseen laitteellasi, valitse se kortti, jonka haluat lisätä Apple Pay-palveluun ja paina “Lisää Apple Wallet:iin” paniketta

2. Valitse se laite, johon haluat yhdistää korttisi

3. Paina Seuraava vahvistaaksesi kortin lisäämisen Apple Wallet:iin.

4. Hyväksy Käyttöehdot

5. viva.com vahvistaa tietosi ja saat push-ilmoituksen kun korttisi on käytettävissä Apple Pay-palvelussa

B. Lisää viva.com-korttisi suoraan Applen Wallet-sovelluksesta

Wallet & Apple Pay-sovelluksesta laitteellasi tee seuraava:

1. Paina "+" lisää-painiketta

2. Seuraavassa kohdassa, valitse viva.com tai lisää toinen kortti.

3. Lisää kortin tiedot ja valitse Seuraava

4. viva.com vahvistaa tietosi

5. Saat 6-numeroisen koodin tekstiviestillä rekisteröityyn puhelinnumeroosi, jonka olet ilmoittanut viva.com

6. Lisää tämä 6-numeroinen koodi Apple Pay-sovellukseen ja olet valmis.

Lisätietoja Apple Pay-palvelun asentamisesta laitteellesi löydät täältä.

En voi lisätä viva.com debit-korttiani Apple Payhin – Mitä teen?

• Varmista, että laitteesi on teknisesti riittävä ja noudata ohjeita linkistä.

• Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä verkkosivustomme oikeassa alareunassa olevan Live Chat -toiminnon kautta.

Olen lisännyt enemmän kuin yhden kortin Apple Pay-palveluun. Miten valitsen sen kortin, jolta haluan veloittaa?

Ensimmäinen kortti, jonka lisäsit Apple Pay palveluun on oletuskorttinasi kaikkiin maksutapahtumiin.

Jos haluat vaihtaa oletuskorttiasi, seuraa linkissä olevia ohjeita.

Olen lisännyt enemmän kuin yhden kortin Apple Pay-palveluun. Miten valitsen sen kortin, jolta haluan veloittaa?

The first card added to Apple Pay is the default card used for transactions.

If you want to change your default card, follow the link steps.

Kuinka voin poistaa korttini Apple Paysta?

Poistaaksesi korttisi Apple Pay -sovelluksesta, seuraa ohjeita linkistä.