Yritän suorittaa maksutapahtumaa viva.com | Terminal kautta, mutta se epäonnistuu. Mikä on vialla?
Yritän suorittaa maksutapahtumaa viva.com | Terminal kautta, mutta se epäonnistuu. Mikä on vialla?
Päivitetty yli viikko sitten

Varmista vielä nämä:

• Käytät Android laitetta (puhelin/tabletti) joka toimii Android versiolla 8.1 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä.

• Maksutapahtumassa käytetty kortti tukee lähimaksamista.

• Laitteesi (puhelin/tabletti) tukee NFC teknologiaa ja NFC toiminto on kytkettynä päälle.

Tämän lisäksi, voit yrittää vielä napauttaa korttia hellästi laitteen takaosaan, kunnes kuulet asiaan kuuluvan äänimerkin, joka osoittaa, että laite on lukenut kortin onnistuneesti. Jokainen laite myös lukee kortin hieman eri kohdasta, joten voit esimerkiksi asettaa pienen tarran laitteeseesi osoittaaksesi oikean kohdan seuraavalla kerralla!