Miten yhdistän maksupäätteeni tililleni?
Päivitetty yli viikko sitten

Lisää ensin fyysiselle liiketilalle lähde tilillesi, seuraa alla olevia ohjeita liittääksesi maksupäätteen tilillesi:

Selaimella:

Toimi näin:

• Kirjaudu viva.com-yritystilillesi

• Valitse Myynti → Korttiostot → Maksupäätteet → Uusi maksupääte

• Lisää Aktivointikoodi, jonka näet maksupäätteessäsi pyydettyyn kohtaan ja valitse Seuraava

• Maksupääte on nyt aktivoitu

Puhelimen selaimella:

• Kirjaudu viva.com yritystilillesi, valitse valikko näytön oikealta puolelta

• Valitse Myynnit Korttiostot Maksupäätteet Uusi maksupääte

• Lisää Aktivointikoodi, jonka näet maksupäätteessäsi pyydettyyn kohtaan ja valitse Seuraava

• Maksupääte on nyt aktivoitu

Aktivointi viva.com mobiilisovelluksella:

• Avaa viva.com-sovellus

• Valitse Asetukset → viva.com | Terminal

• Lisää Aktivointikoodi, jonka näet maksupäätteessäsi pyydettyyn kohtaan ja valitse Seuraava

• Maksupääte on nyt aktivoitu