Miten voin tilata uuden yrityskortin?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit helposti ja nopeasti tilata uuden kortin yksinomaan selaimesi kautta (tilaaminen ei ole mahdollista viva.com-sovelluksen kautta).

Suorittaaksesi korttitilauksesi loppuun, noudata seuraavia vaiheita:

1. Kirjaudu viva.com | Accountillesi ja valitse "Luo

2. Valitse ”Fyysinen”

3. Vahvista nimesi

4. Syötä tai valitse osoitteesi

5. Valitse toimitustapa (pikalähetyksen hinta on 9,99 €)

6. Paina "Tilaa"-painiketta

Pikatoimituksen osalta on pakollista täyttää sekä puhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi. Tuettu maksukorttijärjestelmä on yksinomaan Mastercard.

Ηuhtikuuta 2024 jälkeen tilatuista fyysisistä korteista veloitetaan 2,99 euron kuukausimaksu aktivointipäivää seuraavana ensimmäisenä kalenteripäivänä.

Jotta kortti saataisiin lähetettyä, sinulla on oltava vastaava määrä käytettävissä kortin maksamiseen toimitusprosessin aloittamiseksi.