Aloitus
Rekisteröityminen / Kirjautuminen
Miten voin avata viva.com-yritystilin?
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka voin avata viva.com -yritystilin?

Voit helposti ja nopeasti avata viva.com-yritystilin yrityksen omistajana.

Vieraile sivulla viva.com ja valitse "Luo tili", ja että haluat luoda viva.com-tilin yrityskäyttöön.

Sinua pyydetään:

• Täyttämään sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi nimi

• Valitsemaan yrityksesi toimiala

• Ilmoittamaan yrityksesi pääkonttorin sijainti

• Syöttämään yrityksesi verkkosivuston osoite (jos saatavilla)

• Valitsemaan yrityksesi vuosiliikevaihto ja työntekijöiden määrä

• Syöttämään matkapuhelinnumerosi ja nimesi

Saat tämän jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen rekisteröintiprosessin jatkamisesta.

1. Luo tilin kirjautumistiedot

• Pyydämme sinua luomaan kirjautumistietosi (syötä henkilötietosi ja luo salasanasi).

• Vahvista puhelimesi kirjoittamalla matkapuhelinnumeroosi saamasi OTP-salasana.

2. Yrityksen tiedot ja tilitystiedot

• Täytä yrityksesi tiedot (maa, yritysmuoto, y-tunnus, alv-tunnus ja kuukausittaisten maksutapahtumien kokonaissumma).

• Ilmoita, oletko yrityksen laillinen edustaja.

• Valitse maksutiedoissa viva.com -yritystilin luominen: viva.com-yritystili, TAI paikallinen IBAN-tili maksuja varten (maa, IBAN, IBAN-vahvistus): viva .com-yritysprofiilitili

💡 Hyödyllistä tietoa!

Isossa-Britanniassa vain viva.com -yritystili on käytettävissä.

3. Henkilö- ja yritystiedot

• Kirjaudu sisään tilillesi.

• Aloita henkilötietojesi syöttäminen: nimi, syntymäaika, syntymäpaikka ja -maa, kotiosoite.

• Anna henkilötunnuksesi.

• Vahvista yrityksesi taloudelliset tiedot ja maksutapahtumatiedot (saapuvien/lähtevien rahalähetysten vuotuinen määrä jne.)

• Anna perustamispäivä, yrityksesi osoite ja sen taloudelliset tiedot.

• Täytä tarvittavat tosiasiallisen edunsaajan tiedot (jos sellaisia ​​on).

Minulla on jo viva.com -yritystili. Miten voin luoda toisen?

Jos haluat avata ylimääräisen yritystilin, sinun on toimittava seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä kirjautumistietojasi.

2. Paina Luo kauppiastili -painiketta.

En voi suorittaa rekisteröintiprosessia loppuun. Mitä voin tehdä?

Jos sinulla on ongelmia tilisi määrittämisessä, sinun on lähetettävä pyyntösi asiakaspalvelutiimillemme.

Voinko luoda viva.com -tilin CBD-asiakkaana?

Voit vierailla osiossa Käyttöehdot verkkosivustoltamme ja katsoa, ketkä ovat hyväksyttäviä ja ketkä eivät ole hyväksyttäviä asiakkaita viva.com -yritystilin luomista varten.

Tuetteko eri valuutoissa olevia tilejä?

Viva.com -yritystililläsi on sen maan paikallinen valuutta, jossa yrityksesi on rekisteröity. Vastaanotetut maksut muunnetaan automaattisesti paikalliseksi valuutaksi.

Kuinka voin sulkea tilini?

Jos haluat sulkea/poistaa viva.com-tilisi, sinun on lähetettävä pyyntösi asiakaspalvelutiimillemme.