Miten voin avata viva.com-yritystilin?
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka voin avata viva.com -yritystilin?

Jos haluat luoda viva.com | Accountin, vieraile osoitteessa viva.com ja valitse Luo tili

Syötä ensin maasi ja puhelinnumerosi, ja valitse sitten "Yrityskäyttö".

Seuraavassa vaiheessa täytä etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen sinua pyydetään luomaan salasana. Vahvista matkapuhelinnumerosi kertakäyttöisellä salasanalla (OTP), jonka saat.

Tämän jälkeen syötät pyydetyt yrityksen tiedot (yritystyyppi, laillinen toiminimi, rekisterinumero, maa) ja suhteesi yritykseen.

Loput yrityksesi tiedot täytetään automaattisesti ja seuraavassa näytössä valitset Luo Viva.com-yritystili. Jos muita tietoja ei löydy, ne on täytettävä manuaalisesti (toiminimi, yrityksen kategoria, yrityksen alv-numero).

Henkilökohtaiset ja yrityksen tiedot

Lisäksi sinun on täytettävä seuraavat henkilötiedot sekä joitakin tietoja yrityksestäsi.

Henkilötiedot:

• Syntymäaika

• Syntymäpaikka ja -maa

• Kansalaisuus

• Asuinosoite

Muut liiketoimintaa koskevat tiedot:

• Yrityksen läsnälo verkossa (verkkosivusto, sosiaalinen media tai jokin muu)

• Yrityksen perustamispäivä

• Yrityksen rekisteröity osoite ja operatiivinen osoite

• Tarvittavat tiedot tosiasiallisista edunsaajista (jos sellaisia on)

• Yrityksen taloudelliset tiedot

• Päivitä liiketoimintaan liittyviä henkilöitä koskevat tiedot.

Lopulta voit aloittaa maksujen vastaanottamisen välittömästi vahvistamalla vain henkilöllisyytesi. Jäljellä olevien tietojen tarkistusprosessi on kuitenkin saatettava päätökseen seuraavien 30 päivän kuluessa, jotta saat täysin toimivan yritystilin.

Minulla on jo viva.com -yritystili. Miten voin luoda toisen?

Jos haluat avata ylimääräisen yritystilin, sinun on toimittava seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään käyttämällä kirjautumistietojasi.

2. Paina Luo kauppiastili -painiketta.

En voi suorittaa rekisteröintiprosessia loppuun. Mitä voin tehdä?

Jos sinulla on ongelmia tilisi määrittämisessä, sinun on lähetettävä pyyntösi asiakaspalvelutiimillemme.

Voinko luoda viva.com -tilin CBD-asiakkaana?

Voit vierailla osiossa Käyttöehdot verkkosivustoltamme ja katsoa, ketkä ovat hyväksyttäviä ja ketkä eivät ole hyväksyttäviä asiakkaita viva.com -yritystilin luomista varten.

Tuetteko eri valuutoissa olevia tilejä?

Viva.com -yritystililläsi on sen maan paikallinen valuutta, jossa yrityksesi on rekisteröity. Vastaanotetut maksut muunnetaan automaattisesti paikalliseksi valuutaksi.

Kuinka voin sulkea tilini?

Jos haluat sulkea/poistaa viva.com-tilisi, sinun on lähetettävä pyyntösi asiakaspalvelutiimillemme.