Myyntiselvitys
Päivitetty yli viikko sitten

Myyntiselvitysraportissa näet päivittäin edellisen päivän selvitettyjen myyntitapahtumien kokonaissumman.

Voit tehdä haun kuukauden mukaan, ladata ja tallentaa raportin excel-tiedostona.

Tallenna Myyntiselvitysraportti noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Kirjaudu sisään profiilillesi selaimella, valitse näytön vasemmasta reunasta Raportit ja valitse Myyntiselvitys.

• Valitse haluamasi kuukaudet ja vuodet avattavasta luettelosta. Tallenna raportti .xls-muodossa napsauttamalla Lataa-painiketta.