Tuloslaskelma
Päivitetty yli viikko sitten

Tuloslaskelmalle voit viedä kaikki viva.com-profiilisi kautta tehdyt tapahtumat.

Se voidaan viedä kuukausittain, ja sinulla on pääsy taloudellisiin tietoihin aina edelliseen kuukauteen asti.

1. Kirjaudu sisään profiiliisi, valitse vasemmalta puolelta "Raportit" ja napsauta "Tuloslaskelma".
2. Valitse seuraavalla sivulla kuukausi, josta haluat saada tiliotteen, ja vuosi. Tämä tiliote voidaan ladata joko .pdf- tai .xls-muodossa.