Kuinka voin aktivoida Digital First -maksukorttini?
Päivitetty yli viikko sitten

Kirjaudu selaimen kautta

1. Kirjaudu tilillesi näyttääksesi kojelautasi.

2. Klikkaa Aktivoi olemassa oleva Viva-kortti korttikuvakkeen alta.

3. Lisää viimeiset 4 numeroa 16-numeroisesta korttinumerostasi ja 10-numeroinen aktivointikoodi.

💡 Hyödyllistä tietoa

Kortin 4 viimeistä numeroa (Α) ja aktivointikoodi (Β) löytyvät kuoren takaosasta, johon kortti on upotettu.

4. Klikkaa "Aktivoi kortti". Korttisi on nyt aktivoitu ja voit käyttää tilisi saatavilla olevaa saldoa.

Kirjaudu viva.com Appin kautta

1. Kirjaudu viva.com Appiin.

2. Pyyhkäise kortti-ikonia oikealle ja valitse "Onko sinulla jo fyysinen kortti? Aktivoi se täältä".

3. Lisää 4 viimeistä numeroa 16-numeroisesta korttinumerostasi ja 10-numeroinen aktivointikoodi.

💡 Hyödyllistä tietoa

Kortin 4 viimeistä numeroa (Α) ja aktivointikoodi (Β) löytyvät kuoren takaosasta, johon kortti on upotettu.

4. Klikkaa "Aktivoi kortti". Korttisi on nyt aktivoitu ja voit käyttää tilisi saatavilla olevaa saldoa.