Työntekijöiden kortit
Miten tilaan viva.com työntekijäkortin?
Päivitetty yli viikko sitten

viva.com työntekijän debit kortin tilaaminen onnistuu vain mikäli olet tilinhaltija tai tilille rekisteröity käyttäjä, jolle on asetettu rooli hallinnoi kortteja.

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi, jotta näet etusivun.

2. Klikkaa Tilaa painiketta viva.com-maksukortin kuvakkeen alta:

Näet korttitilauslomakkeen.

3. Valitse sen työntekijän nimi, jolle kortin tilaat tai lisää uusi käyttäjä “Lisää käyttäjä” painikkeen avulla.

4. Lisää kortin toimitusosoite tai lisää uusi osoite “Lisää osoite” painikkeella. Klikkaa sitten “tilaa” painiketta.

Valintasivu tulee näkyviin.

5. Valitse toinen kahdesta vaihtoehdosta (normaali tai pika-aktivointi) ja klikkaa Tilaa painiketta:

Mikäli valitsit vaihtoehdon pika-aktivointi, sinun tulee lisätä puhelinnumerosi pyydettyyn kohtaan.

Näet esikatselun tehdystä tilauksesta ja tiedoista kuoressa.

6. Tarkista osoitetiedot ja klikkaa Lähetä tilaus.
Näet viestin, joka vahvistaa tilauksesi.

Voit myös tilata työntekijän kortin vaihtoehtoisesti siirtymällä tililläsi:

• Päävalikkoon kohtaan kortit ja tilaa.