Työntekijöiden kortit
Miten tilaan viva.com työntekijäkortin?
Päivitetty yli viikko sitten

viva.com työntekijän debit kortin tilaaminen onnistuu vain mikäli olet tilinhaltija tai tilille rekisteröity käyttäjä, jolle on asetettu rooli hallinnoi kortteja.

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi, jotta näet etusivun.

2. Klikkaa Tilaa painiketta viva.com-maksukortin kuvakkeen alta:

Näet korttitilauslomakkeen.

3. Valitse sen työntekijän nimi, jolle kortin tilaat tai lisää uusi käyttäjä “Lisää käyttäjä” painikkeen avulla.

4. Lisää kortin toimitusosoite tai lisää uusi osoite “Lisää osoite” painikkeella. Klikkaa sitten “tilaa” painiketta.

Valintasivu tulee näkyviin.

5. Valitse toimitustapa (pikalähetyksen hinta on 9,99 €)

Mikäli valitsit vaihtoehdon pika-aktivointi, sinun tulee lisätä puhelinnumerosi pyydettyyn kohtaan.

Näet esikatselun tehdystä tilauksesta ja tiedoista kuoressa.

6. Tarkista osoitetiedot ja klikkaa Lähetä tilaus.
Näet viestin, joka vahvistaa tilauksesi.

Voit myös tilata työntekijän kortin vaihtoehtoisesti siirtymällä tililläsi:

• Päävalikkoon kohtaan kortit ja tilaa.

Pikatoimituksen osalta on pakollista täyttää sekä puhelinnumerosi että sähköpostiosoitteesi. Tuettu maksukorttijärjestelmä on yksinomaan Mastercard.

Ηuhtikuuta 2024 jälkeen tilatuista fyysisistä korteista veloitetaan 2,99 euron kuukausimaksu aktivointipäivää seuraavana ensimmäisenä kalenteripäivänä.

Jotta kortti saataisiin lähetettyä, sinulla on oltava vastaava määrä käytettävissä kortin maksamiseen toimitusprosessin aloittamiseksi.