Korttien hallinnointi
Kuinka voin tarkistaa debit-korttini PIN-koodin?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarkistaa yritys- tai työntekijäkorttisi PIN-koodin viva.com Appissa.

Yrityksen omistajat / Työntekijät:

Näet korttisi PIN-koodin milloin tahansa viva.com-sovelluksesta.

1. Kirjaudu viva.com-tilillesi sovelluksella

2. Klikkaa Näytä kortin tiedot-painiketta

3. Valitse Näytä PIN

4. Saat push-ilmoituksen tallennettuun puhelinnumeroosi, jolla voit todentaa pyynnön

5. Valitse Valtuuta

Näet PIN-koodisi 10 sekunnin ajan.

Mitä tapahtuu, jos syötän PIN-koodini väärin useasti?

Turvallisuussyistä korttisi lukitaan, jos syötät kassakoneessa väärän PIN-koodin kolme kertaa. Voit aktivoida korttisi uudelleen missä tahansa pankkiautomaatissa syöttämällä oikean PIN-koodin.

Voinko vaihtaa korttini PIN-koodia?

Kortin PIN-koodin voi vaihtaa kaikilla pankkiautomaateilla, joissa on "Vaihda PIN-koodi" -valikkovaihtoehto.

Onnistuneen PIN-koodin vaihtamisen jälkeen, näet sen valitsemalla Näytä kortin tiedot -vaihtoehdon ja sen jälkeen Näytä PIN-koodi -vaihtoehto viva.com -tililtäsi.