Korttien hallinnointi
Kuinka voin tarkistaa debit-korttini PIN-koodin?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit tarkistaa yritys- tai työntekijäkorttisi PIN-koodin viva.com Appissa.

Yrityksen omistajat / Työntekijät:

Näet korttisi PIN-koodin milloin tahansa viva.com-sovelluksesta.

1. Kirjaudu viva.com-tilillesi sovelluksella

2. Klikkaa Näytä kortin tiedot-painiketta

3. Valitse Näytä PIN

4. Saat push-ilmoituksen tallennettuun puhelinnumeroosi, jolla voit todentaa pyynnön

5. Valitse Valtuuta

Näet PIN-koodisi 10 sekunnin ajan.

Vaihda kortin PIN-koodia

Voit muuttaa korttisi PIN-koodia minkä tahansa pankin pankkiautomaatissa valitsemalla vastaavan vaihtoehdon.

PIN-koodin vaihtamisen jälkeen uusi näkyy suoraan tililläsi valitsemalla Näytä kortin tiedot ja Näytä PIN-koodi viva.com-sovelluksessa.

Kortin lukitseminen väärän PIN-koodin syöttämisen jälkeen

Turvallisuussyistä korttisi lukkiutuu, jos syötät PIN-koodin päätteeseen väärin kolme kertaa maksutapahtuman aikana.

Voit aktivoida korttisi uudelleen missä tahansa pankkiautomaatissa valitsemalla valikosta PIN-koodin lukituksen avaaminen, ja syöttämällä oikean PIN-koodin.

Muistutamme, että voit milloin tahansa tarkistaa PIN-koodisi viva.com-sovelluksen kautta.