Verkkokauppa
Verkkokauppaliitännäiset
Mitkä verkkokauppaliitännäiset ovat tuettuja?
Päivitetty yli viikko sitten

Me viva.com ja kumppanimme olemme rakentaneet alla luetelluille yleisimmin käytetyille verkkokauppa-alustoille tarkoitetut liitännäiset.

Kun olet asentanut liitännäiset, viva.com maksuväylä on otettu käyttöön verkkokaupassasi. Voit ottaa maksuja vastaan verkkokaupassasi, hyväksyä kaikki yleisimmät maksutavat ja saat mahdollisuuden alentaa vastaanottokulusi aina 0 % saakka!

Build by viva.com

Build by our Affiliates

Viva.com | Smart Checkout plugin for Shopify

Magento

Viva.com | Smart Checkout plugin for WooCommerce

FoxyCart

Viva.com | Smart Checkout plugin for PrestaShop

Wizishop

Viva.com | Smart Checkout plugin for Magento

Löydät lisätietoja liitännäisistä, asennusohjeet, käyttäjäkokemuksia ja muuta hyödyllistä tietoa Kehittäjäportaalista klikkaamalla alla olevaa linkkiä.