Kaikki kokoelmatAloitusPSD2
Miten PSD2 vaikuttaa verkkomaksuihini?
Päivitetty yli viikko sitten

Toisen eurooppalaisen maksupalveludirektiivin 2 (PSD2) puitteissa, joka edellyttää tehostettuja turvatoimia sähköisissä asioissa, jos olet täyttänyt kaikki vaaditut kentät, saat verkkotapahtuman aikana push-ilmoituksen rekisteröityyn mobiililaitteeseen.

Sinun tulee kirjautua viva.com -sovellukseesi käyttämällä puhelimeesi jo asennettuja kirjautumistietoja, kuten biometrisiä tietoja tai PIN-koodia ja valtuuttaa verkkotapahtumapyyntö.