Kaikki kokoelmatAloitus
Unohdin salasanani. Kuinka voin nollata sen?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos unohdit salasanasi, toimi seuraavien vaiheiden mukaisesti:

Voit nollata salasanasi olettaen että rekisteröimäsi puhelinnumero on käytettävissäsi.

1. Valitse Kirjaudu sisään -linkki viva.com nettisivuilta.

2. Paina Unohdin salasanani -linkkiä.

3. Syötä rekisteröimäsi puhelinnumero ja valitse Nollaa salasana.

4. Sähköpostiviesti, jossa on ohjeet salasanasi muuttamiseen lähetettiin rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

5. Paina linkkiä, jonka sait sähköpostiisi.

6. Luo Uusi salasana ja valitse Valmis.

7. Syötä OTP-tekstiviestikoodi, jonka sait rekisteröimääsi puhelinnumeroon.

8. Onnistuneen muutoksen jälkeen näet seuraavan viestin:

9. Sähköpostivahvistus salasanan vaihdosta lähetetään myös rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.