Toiminnot
Kuitit maksupäätteeltä eivät tulostu kunnolla. Mitä voin tehdä?
Kuitit maksupäätteeltä eivät tulostu kunnolla. Mitä voin tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Tarkista ihan ensiksi, että olet asettanut kuittirullan oikein maksupäätteeseen, tarkista myös, että paperin ulkopuoli on printteriin päin.

Tarkistaaksesi, kumpi puoli on tulostuspuoli, voit ottaa vaikka metallisen esineen ja hellästi piirtää pinnalle. Jos siitä jää jälkeen tumma jana, tälle puolelle kuitti tulostuu.

Alla on tarkemmat ohjeet jokaisella maksupäätemallille:

A920 Pro, A920, A910, A80

1. Siirry Valikkoon, valitse Järjestelmä, Asetukset, Tulostus ja Tulostuslaatu

2. Valitse Korkea laatu – Hidas tulostus ja tulosta testikuitti

Jos printtauksen laatu ei ole parantunut, ota yhteyttä tekniseen tukee tilisi chat-palvelun kautta.

S900, S800

Jos tulostuksen laatu on paperin asettamisen jälkeen edelleen huono, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen tilisi kautta.