Digitaalinen kortti
Mikä on digitaalinen viva.com kortti?
Päivitetty yli viikko sitten

Tämä on aineeton ja virtuaalinen (digitaalinen) kortti, joka annetaan kaikille, veloituksetta.

Luot ja hallinnoit korttiasi helposti ja nopeasti omalta viva.com yritystililtäsi.

Sinulla voi olla käytössäsi jopa 4 digitaalista korttia samaan aikaan.

Miten voin tilata digitaalisen kortin?

Saat uuden digitaalisen korttisi helposti ja nopeasti viva.com -yritystilisi kautta.

• Kirjaudu viva.com-tilillesi.

• Tilin etusivulta valitse Luo kortti.

• Valitse digitaalinen ja vahvistus kortin luominen.

• Näet ponnahdusikkunan, lisää OTP-salasanakoodi, jonka sait rekisteröityyn puhelinnumeroosi ja valitse lisää.

viva.com digitaalinen maksukorttisi on nyt valmis!