Miten käytän viva.com | Terminalia kortin veloittamiseen?
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka hyväksyä maksuja Android-laitteellasi viva.com | Terminalin kautta:

1. Kirjaudu sisään viva.com | Terminaliin Android-laitteellasi .

2. Syötä summa sovelluksen aloitusnäytölle.

3. Pyydä kortinhaltijaa napauttamaan korttiaan laitteen takaosaan.

4. Kun tapahtuma on valmis, näytölle ilmestyy asianmukainen viesti.

5. Voit sen jälkeen lähettää kuitin tekstiviestillä/sähköpostilla kortinhaltijalle tai tulostaa sen (bluetooth-yhteys tulostimeen tarvitaan ).

💡Hyödyllistä tietoa

Eri matkapuhelimet ja tabletit lukevat lähimaksukortteja eri asennoista laitteen rungossa. Aseta kortti mobiililaitteen/tabletin takapuolelle, kunnes kuulet ominaisen äänen, joka kertoo, että kortin tiedot on luettu onnistuneesti.