Yleistä
Miten otan vastaan Apple Pay-maksutapahtumia maksupäätteelläni?
Miten otan vastaan Apple Pay-maksutapahtumia maksupäätteelläni?
Päivitetty yli viikko sitten

Kaikilla maksupäätteillämme voit ottaa vastaan maksuja Apple Pay:llä.

Maksutapahtuman Apple Pay:n kautta käsitellään samalla tavalla, kuin kaikki muutkin lähimaksutapahtumat. Ainoana erona tässä on että, kortit ovat korvattu laitteella, jossa on iOS käyttöjärjestelmä (iPhone, Apple Watch).