Tilin vahvistaminen
Dokumenttien lataaminen
Olen ladannut kaikki pyydetyt dokumentit tilini vahvistamista varten, mutta tilani on edelleen odottaa vahvistusta. Miksi?
Olen ladannut kaikki pyydetyt dokumentit tilini vahvistamista varten, mutta tilani on edelleen odottaa vahvistusta. Miksi?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet ladannut kaikki pyydetyt dokumentit, teethän seuraavan:

1. Kirjaudu viva.com yritystilillesi.

2. Valitse asetukset ja profiili.

3. Katso, mikä kohta odottaa edelleen vahvistusta ja suorita vahvistus loppuun noudattamalla annettuja ohjeita.

Huom: Jotta dokumentit lähtevät tarkistukseen ja voit painaa Lähetä tarkistettavaksi-painiketta, kaikkien kohtien tulee olla täytettynä.