Miten aktivoin viva.com | Terminalin?
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa löydät kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset aktivoidaksesi viva.com | Terminalin Android-laitteessasi tai Ciontek-maksupäätteessäsi.

1. Lataa ja avaa viva.com | Terminal App

2. Valitse vaihtoehto ”Kirjaudu sisään” ja

3. Napauta painiketta ”Aktivoi Terminalisi”.

On olemassa kaksi tapaa aktivoida viva.com | Terminal:

A. Kirjaudu sisään viva.com | Accountillesi

1. Valitse "Kirjaudu

2. Paina Jatka

3. Syötä kirjautumistietosi (rekisteröity puhelinnumero ja salasana)

4. Syötä 6-numeroinen koodi (OTP), jonka olet vastaanottanut rekisteröityyn puhelinnumeroosi

5. Valitse Tili, johon muodostaa yhteyden, ja paina Jatka

B. Käytä aktivointikoodia

1. Valitse ”Aktivoi laitekoodilla”

2. Paina Jatka

3. Aktivointikoodi näkyy mobiililaitteesi tai maksupäätteesi näytöllä

4. Siirry viva.com | Accountillasi kohtaan ”Myynnit / Fyysiset maksut / Maksupäätteet ja valitse ”+Uusi maksupääte”

5. Täytä tässä vaiheessa aktivointikoodi, joka ilmestyi mobiililaitteesi tai maksupäätteesi näytölle

6. Kun täytät aktivointikoodin viva.com | Accountillasi, sinua pyydetään painamaan Jatka mobiililaitteessasi tai maksupäätteessäsi

Huomaa:
Jos tarvitset lisäapua vaiheisiin, joita sinun on noudatettava viva.com | Accountillasi, voit lukea artikkelin: Miten yhdistän maksupäätteen tiliini?

Kun A- tai B-tapa aktivoida viva.com | Terminal -sovellus on valmis, sinulle ilmoitetaan Android-laitteessasi tai maksupäätteen näytöllä, että aktivointiprosessi on suoritettu loppuun ja sinun on noudatettava kahta vaihetta.

1. Sinun on annettava hyväksyntäsi seuraavista laitteen käyttöoikeuksista:

• Antaa viva.com | Terminalille pääsy laitteesi sijaintiin

• Mahdollistaa tallennusilan käyttö ja ilmoitukset

• Valinnainen vaihe: PIN-suojauksen määrittäminen (voit ohittaa tämän vaiheen ja määrittää sen myöhemmin)

2. Uusien maksutapojen käyttöönotto:

• Valitse Jatka aktivoidaksesi Tap to Payn

• Valinnainen: Seuraavalla näytöllä voit tarvittaessa liittää ulkoisen laitteen (Mini Card Reader tai Pocket Card Terminal). Muussa tapauksessa voit ohittaa tämän vaiheen.

• QR-koodien käyttöönotto: Ottamalla QR-koodit käyttöön tarjoat asiakkaallesi ainutlaatuisen maksukokemuksen

Kun Viva.com | Terminal -sovelluksen edellä mainitut vaiheet on suoritettu Android-laitteessa tai maksupäätteessä, laitteesi on käyttövalmis!