Kaikki kokoelmatMaksupäätteetAktivointi
Miten aktivoin Pocket Card Terminal-maksupäätteen?
Päivitetty yli viikko sitten

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, miten voit aktivoida Pocket Card Terminal-maksupäätteen:

1. Bluetoothin avulla käyttämällä viva.com | Terminal sovellusta.

2. Käyttämällä ennakkoon-asennettua SIM-korttia pelkiltään (näin sinun ei tarvitse asentaa viva.com | Terminal-sovellusta).

Bluetoothin avulla

Ennen kuin aktivoit Pocket Card Terminal-maksupäätteen, sinun tulee ladata viva.com POS-sovellus älypuhelimeesi seuraamalla ohjeita täältä.

Kun olet ladannut sovelluksen, seuraa alla olevia ohjeita yhdistääksesi Pocket Card Terminal—maksupäätteen puhelimeesi:

• Käynnistä Bluetooth puhelimessasi.

• Ota päätteesi pois laatikosta ja käynnistä se painamalla ON nappia pitkään.

• Kun laite on päällä, napauta “seuraava” sovelluksen näytöltä ja näet näytöltä saatavilla olevat laitteet.

• Tuo puhelimesi päätteen lähelle.

• Napauta vaihtoehtoa Pocket Card Terminal.

• Varmista, että näytöllä näkyvä sarjanumero vastaa edessäsi olevan laitteen sarjanumeroa (S/N) ja paina ”yhdistä”.

• Paina vihreää V painiketta maksupäätteessä ja valitse yhdistä.

Kun päivitykset ovat valmiita, maksupäätteesi on valmis käyttöön!

SIM-kortin avulla

Alla olevasta lyhyestä videosta näet, miten aktivoit Pocket Card Terminal-maksupäätteen SIM-kortin avulla: