Kuinka turvallinen viva.com | Terminal on?
Päivitetty yli viikko sitten

Uraauurtava viva.com | Terminal maksuratkaisu on varustettu huippuluokan turvallisuusmekanismeilla, jotka ovat tietosuojamekanismien tutkimuksen & kehittämisen tulosta.

Huippuluokan tietoturvayksiköt ovat tarkistaneet kaikki laitteisto- ja ohjelmistoteknologiamme alusta loppuun vuoden mittaisessa tiukassa arviointiprosessissa. Nämä yksiköt kuuluvat alan parhaimpiin ja luotettavimpiin maksualan asiantuntijalaitoksiin. Arviointi on virallisesti suoritettu ja hyväksytty suurimpien kortinmyöntäjien toimesta ja arvioinnille on myönnetty viralliset tyyppihyväksynnät.