Miten voin lähettää asiakkaalle kuitin viva.com | Terminal-maksutapahtumasta?
Miten voin lähettää asiakkaalle kuitin viva.com | Terminal-maksutapahtumasta?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet suorittanut maksutapahtuman viva.com | Terminal kautta, voit lähettää kuitin joko sähköpostitse tai tekstiviestillä tai tulostaa sen, jos sinulla on yhteensopiva tulostin.

Kuitin lähettäminen

Valitse JAA KUITTI, jotta maksutapahtuman kuitti voidaan lähettää kaikilla käytettävissä olevilla menetelmillä matkapuhelimesta/tabletista.

Kuitin tulostaminen

Vaihtoehtoisesti voit tulostaa kuitin tapahtumasta millä tahansa Bluetooth-yhteensopivalla tulostimella* (esim. Bluetooth Star-tulostimilla) valitsemalla TULOSTA.

*Yhteensopivat tulostimet: Bluetooth Star-tulostimet tukevat STARPRNT-protokollaa

Huom: Tarkistusvaihe on valinnainen, ja sen voi ohittaa painamalla JATKA.