Tilin vahvistaminen
Elektroninen tunnistautuminen (tarvittaessa)
1. Mikä on Electronic ID-kenttä, joka ilmestyi yritystililleni?
1. Mikä on Electronic ID-kenttä, joka ilmestyi yritystililleni?
Päivitetty yli viikko sitten

viva.com-yritystilisi Electronic ID-kenttä näyttää pakollisen todentamisprosessin, jota sinun on noudatettava, jotta voidaan todentaa sinun:

a. Lukeneen ja hyväksyneen viva.com käyttöehdot

b. Antaneen hyväksytyn sähköisen allekirjoituksesi

c. Näyttäneen henkilöllisyystodistuksesi etu- ja takapuoli saatujen ohjeiden mukaisesti.

Sinua pyydetään myös syöttämään OTP-salasana, jotta voit suorittaa edellä mainitut vaiheet loppuun.