Kaikki kokoelmatTilin vahvistaminenElektroninen tunnistautuminen (tarvittaessa)
2. Milloin videotunnistautumispalvelu tulee käyttöön ja mitä minun pitää tehdä?
2. Milloin videotunnistautumispalvelu tulee käyttöön ja mitä minun pitää tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Videotunnistautuminen on saatavilla vuorokauden ympäri (24/7) ja sinun tulee tehdä seuraavat kohdat päästäksesi jatkamaan dokumenttien lisäämiseen vahvistusprosessissa:

1. Lue ja hyväksy Electronic ID (sähköisen tunnistamisen) käyttöehdot (Käyttöehdot &

Tietosuojakäytäntö).

2. Lue ja hyväksy dokumentti allekirjoitettavaksi.

3. Kun olet tehnyt yllä olevat kohdat, joitakin järjestelmävaatimusten tarkistuksia tehdään sen varmistamiseksi, että laitteen kameran ja mikrofonin käyttö on sallittu tai että sitä ei ole estetty oletusarvoisesti selaimen asetuksissa.

4. Kun määritysasetukset on tehty, sinua pyydetään valitsemaan asiakirja, jota haluat jatkaa.

5. Järjestelmä ilmoittaa sinulle vaatimukset, jotka tarvitaan videotunnistusprosessin läpiviemiseksi:

a. Hyvin valaistu paikka

b. Alkuperäinen asiakirja, joka on voimassa ja jossa ei ole suojuksia

c. Wi-Fi-yhteys tai mahdollisimman hyvä 4G-yhteys

6. Kun videotunnistusprosessi käynnistyy, sinua pyydetään:

a. Näytä asiakirjan etupuoli ja sovita se kehykseen.

b. Käännä sitä ja näytä asiakirjan takapuoli.

c. Katso kameraan ja hymyile videolle

d. Kun olet suorittanut videotunnistusprosessin, saat OTP-salasanan matkapuhelimeesi. Kun olet syöttänyt OTP-salasanan, videotunnistus on valmis.