4. Miten vahvistan tilini videotunnistautumisella?
Päivitetty yli viikko sitten

Vahvistaaksesi viva.com-yritystilisi, sinun on suoritettava sähköisen tunnistusprosessin Video ID call-vaiheella varmistussivulla.

Tämäntyyppinen todentaminen edellyttää, että laitteessa on aktiivinen kamera ja mikrofoni on käytettävissä. Jos kameraa ei havaita, järjestelmä ilmoittaa, että prosessi on suoritettava loppuun toisella laitteella viva.com-sovelluksen kautta.

Suorita videopuheluprosessi loppuun noudattamalla alla olevia ohjeita:

• Valitse henkilöllisyystodistuksen myöntänyt maa.

• Valitse asiakirjan tyyppi.

• Napsauta Jatka.

• Napsauta toimintopainiketta "Käynnistä".

Sinua pyydetään antamaan pääsy laitteesi mikrofoniin ja kameraan.

Kun videotunnistusprosessi käynnistyy, sinua pyydetään:

a. Näytä asiakirjan etupuoli ja sovita se kehykseen

b. Käännä sitä ja näytä asiakirjan takapuoli.

c. Katso kameraan ja hymyile videolle

d. Kun olet suorittanut videotunnistusprosessin, saat OTP-salasanan matkapuhelimeesi.

Kun olet täyttänyt OTP-salasanan, videotunnistus on valmis.