Maksutapahtumat
Lisää rahaa - Siirrä rahaa
Miten muutan Edunsaajien nimiä viva.com-tililläni?
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä me kutsumme Edunsaajiksi?

Termi "Edunsaajat" viittaa omaan listaasi ihmisistä ja organisaatioista, joille siirrät rahaa säännöllisin väliajoin. Voit lisätä useita tilinumeroita "Edunsaajien" listaasi ja tallentaa kaikki vastaanottajan tiedot tähän.

Huom!

Varmista, että annat edunsaajan virallisen nimen (etu- ja sukunimi tai yrityksen virallinen nimi), jotta se vastaa vastaanottajan tilinumeron virallista nimeä tai yrityksen tietoja.

Näin varmistat, ettei tilisiirtosi myöhästy eikä sitä peruta.

Toimi seuraavasti

Jotta voit muokata vastaanottajan nimeä Edunsaajalistassasi viva.com yritystililläsi, ole hyvä ja toimi seuraavasti.

• Kirjaudu tilillesi, ja omasta päävalikostasi valitse ”Edunsaajat”.

• Voit muokata “Edunsaajaa” klikkaamalla vaihtoehtoa, kuten alla näytetään.

Kuinka lisään edunsaajan (vastaanottaja) viva.com Appissa?

Voit lisätä edunsaajan viva.com Appissa toimimalla seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Valitse "Maksa"-vaihtoehto ruudun alareunasta

2. Paina "Tee maksu"

3. Valitse "Luo uusi"

4. Täytä tarvittavat tiedot (tilin nimi, tilinumero, lempinimi) ja sitten "Tallenna edunsaaja"

Kuinka lisään edunsaajan (vastaanottaja) viva.com Appissa?

Voit lisätä edunsaajan viva.com Appissa toimimalla seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Valitse "Maksa"-vaihtoehto ruudun alareunasta

2. Paina "Tee maksu"

3. Valitse "Luo uusi"

4. Täytä tarvittavat tiedot (tilin nimi, tilin numero, lempinimi) ja sitten "Tallenna edunsaaja"