Miten voin veloittaa/siepata/peruuttaa ennalta valtuutetun tapahtuman viva.com | Terminal - sovelluksen kautta?
Miten voin veloittaa/siepata/peruuttaa ennalta valtuutetun tapahtuman viva.com | Terminal - sovelluksen kautta?
Päivitetty yli viikko sitten

Maksun katevaraus

Avaa viva.com | Terminal-sovellus maksupäätteelläsi tai mobiililaitteellasi ja seuraa alla olevia ohjeita

1. Valitse "Veloitus" vaihtoehto vasemmalta näytön alaosasta ja "Katevaraus" näytön yläosasta.

2. Lisää summa ja paina "Katevaraus" painiketta.

3. Napauta korttia laitteeseen. Kun maksutapahtuman veloitus on onnistuneesti suoritettu, valitse kuitin tulostaminen tai jakaminen sähköisesti.

Preauth1
Preauth1
Preauth2

Veloita/Peruuta katevarattu maksutapahtuma

Avaa viva.com | Terminal-sovellus maksupäätteelläsi tai mobiililaitteellasi ja seuraa alla olevia ohjeita

1. Valitse "Veloita" näytön alareunasta keskeltä.

2. Katevarattu maksutapahtuma voidaan veloittaa joko valitsemalla kyseinen maksutapahtuma maksutapahtumien historiasta, tai lukemalla katevaraukseen käytetty kortti.

3. Voidaksesi veloittaa katevarauksen, voit etsiä ja näyttää katevaraukset, tai lukea asiakkaan kortin.

4. Kun olet valinnut haluamasi tapahtuman, saat 3 vaihtoehtoa:

a. Veloita

b. *Vapauta (Peruuta katevaraus)

c. Lähetä kuitti

5. Valitse "Veloita" ja lisää summa, jonka haluat veloittaa, se voi olla maksimissaan katevarattu summa. Napauta "Jatka" ja vahvista valitsemalla "Veloita".

*Huom!

Katevarauksen voi peruuttaa samana päivänä kun se on tehty.