Aktivoi maksupäätteet (Ciontek -maksupäätteet ja viva.com | Terminal)
Aktivoi maksupäätteet (Ciontek -maksupäätteet ja viva.com | Terminal)
Päivitetty yli viikko sitten

Löydät tästä artikkelista kaiken tarpeellisen tiedon, jota tarvitse Ciontek -tuetun maksupäätteen tai mobiililaitteiden aktivoimiseen 'viva.com | Terminal-sovelluksella'.

Ciontek -tuettuja maksupäätteitä ovat:

• Ciontek CS50C

• Ciontek CS30PRO

• Ciontek CS30PRO with professional scanner

Sinulla on kaksi tapaa aktivoida Google Play -tuettu maksupääte tai viva.com | Terminal -sovellus mobiililaitteeseen:

A. Kirjautumalla viva.com -tilillesi

Aktivointi

1. Valitse ensimmäinen vaihtoehto "Aktivoi viva.com -tilillä"

2. Lisää rekisteröity puhelinnumerosi

3. Kirjoita 6-numeroinen koodi (OTP), jonka sait rekisteröityyn puhelinnumeroosi

4. Asennat laitteesi (yhdistä Mini Card Reader-laite, aktivoi MOTO tai QR-koodi toiminnot ja määritä laitteen käyttöoikeudet)​

B. Käyttämällä aktivointikoodia

1. Valitse toinen vaihtoehto "Aktivoi koodilla tai sovelluksella"

2. Koodi näkyy päätteen näytöllä

3. Yhdistä maksupäätteesi viva.com-tilillesi. Seuraa tarkempia ohjeita täältä: Miten yhdistän maksupäätteeni tililleni? | viva.com tuki