Push-ilmoitukset
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit ottaa push-ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Ciontek -korttipäätteessä ja/tai matkapuhelimissa tai tableteissa, joissa on viva.com | Terminal-sovellus.

Ciontek -korttipäätteitä ovat:

• Ciontek CS50C

• Ciontek CS30PRO

• Ciontek CS30PRO with professional scanner

Yhteenveto

Kun push-ilmoitukset on otettu käyttöön, kauppias voi vastaanottaa push-ilmoituksia tietyistä lähteistä.

Ota push-ilmoitukset käyttöön

1. Valitse "Lisää"-vaihtoehto näytön oikeassa alareunassa.

Notifications 1

2. Valitse “Ilmoitukset”-vaihtoehto.

Notifications 2

3. Ota käyttöön tai poista käytöstä Ota push-ilmoitukset käyttöön -kohdan kytkin ja valitse, mistä lähteestä haluat vastaanottaa ne.