MOTO
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset MOTO:n käyttämiseen Cionteck-korttipäätteessäsi Ciontek-korttipäätteessäsi ja/tai matkapuhelintableteissasi 'viva.com | Terminal'.

Ciontek-korttipäätelaitteet ovat:

• Ciontek CS30PRO

• Ciontek CS30PRO, jossa on ammattimainen skanneri.

• Ciontek CS50C

Yhteenveto

MOTO:n avulla voit ottaa maksuja vastaan manuaalisesti syöttämällä asiakkaan korttitiedot, mikä on hyödyllistä erityisesti puhelimitse maksaessa.

Huomioithan, että kauppiaana sinä olet vastuussa asiakkaan suostumuksen hankkimisesta ennen kuin hänen korttitietojaan käytetään MOTO-maksun suorittamiseen.

Jotta voit ottaa MOTO:n käyttöön viva.com | Terminal -sovelluksessasi, sinun on tehtävä vastaava pyyntö live-chatin kautta tai sähköpostitse rekisteröimästäsi sähköpostiosoitteesta osoitteeseen support@viva.com.

Aktivoi MOTO

MOTO voidaan aktivoida viva.com | Terminal -sovelluksen alkuasennuksen ja aktivoinnin yhteydessä.

Jos et aktivoinut MOTO:a tuolloin, voit tehdä sen myöhemmin viva.com | Terminal -sovelluksessa.

MOTO-maksutapahtuma

Jos haluat veloittaa kortin MOTO:n kautta, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse "Lisää"-vaihtoehto päänäytöltä.

2. Paina "Maksutavat".

3. Valitse "Syötä korttitiedot".

4. Palaa takaisin päänäyttöön, syötä tarvittava maksusumma ja valitse "Veloita"-painike.

5. "Syötä asiakkaan korttitiedot" -näytössä, syötä asiakkaan:

• Kortin numero

• Voimassaoloaika

• CVV

ja valitse "Veloita".

Kun maksutapahtuma on saatettu onnistuneesti päätökseen, näytöllä näkyy asianmukainen viesti.