MOTO:n käyttöönotto Ciontek -korttipäätteelle
Päivitetty yli viikko sitten

Kun päätelaite aktivoidaan, viva.com | Terminalp -sovellus kehottaa käyttäjää määrittämään maksutavat.

Yksi näistä tavoista on MOTO, jonka avulla laitteen käyttäjä voi hyväksyä maksuja syöttämällä korttitiedot manuaalisesti ilman, että kortti on läsnä tapahtuman aikana.

MOTO:n käyttöönottamiseksi sovelluksen aktivoinnin ja pakollisten käyttöoikeuksien sallimisen jälkeen pääset Asenna viva.com | Terminal -sovelluksesi -näyttöön.

1. Paina Asenna POS-laitteesi -painiketta.

2. Paina Jatka.

3. Seuraavassa näytössä voit joko liittää ulkoisen laitteen siru- ja PIN-transaktioita varten - jos tarpeen - tai voit ohittaa tämän vaiheen ja tehdä asetukset myöhemmin. Paina Jatka.

4. Valitse MOTO-näytössä Aktivoi MOTO ja Jatka.

Huomaa, että kauppiaana olet vastuussa siitä, että saat asiakkaan luvan ennen kuin käytät hänen korttitietojaan MOTO-maksun suorittamiseen.

Jotta voit ottaa MOTO:n käyttöön viva.com | Terminal -sovelluksessasi, sinun on tehtävä vastaava pyyntö live-chatin kautta tai sähköpostitse rekisteröimästäsi sähköpostiosoitteesta osoitteeseen support@viva.com.

Jos et aktivoinut MOTO:a tuolloin, voit tehdä sen myöhemmin viva.com | Terminal -sovelluksessa.