viva.com | Terminal & Ciontek Terminals Functionalities
Minua pyydetään päivittämään viva.com | Terminal, enkä voi enää hyväksyä maksuja. Mitä minun pitäisi tehdä?
Minua pyydetään päivittämään viva.com | Terminal, enkä voi enää hyväksyä maksuja. Mitä minun pitäisi tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

viva.com | Terminal tuettu vähimmäisversio on 4.8.0.

Tämä tarkoittaa, että laitteesi* ei voi hyväksyä maksuja, ellet päivitä viva.com | Terminaluusimpaan version (4.8.0.).

Vaiheet viva.com | Terminal päivittämiseen:

1. Avaa Google Play / App Store.

2. Etsi "viva.com | Terminal".

3. Paina "Päivitä"-painiketta.

*Älypuhelimet ja tabletit joissa on viva.com | Terminal:
​Ciontek CS50C

Ciontek CS30PRO

Ciontek CS30PRO with professional scanner
Mini Card Reader yhdistettynä Android-laitteisiin Bluetoothilla or USB:llä