Kaikki kokoelmatMaksupäätteetviva.com terminal & Ciontek Terminals Functionalities
Minua pyydetään päivittämään viva.com terminal, enkä voi enää hyväksyä maksuja. Mitä minun pitäisi tehdä?
Minua pyydetään päivittämään viva.com terminal, enkä voi enää hyväksyä maksuja. Mitä minun pitäisi tehdä?
Päivitetty tällä viikolla

viva.com terminal tuettu vähimmäisversio on 4.8.0.

Tämä tarkoittaa, että laitteesi* ei voi hyväksyä maksuja, ellet päivitä viva.com terminaluusimpaan version (4.8.0.).

Vaiheet viva.com terminal päivittämiseen:

1. Avaa Google Play / App Store.

2. Etsi "viva.com terminal".

3. Paina "Päivitä"-painiketta.

*Älypuhelimet ja tabletit joissa on viva.com terminal:
​Ciontek CS50C

Ciontek CS30PRO

Ciontek CS30PRO with professional scanner
Mini Card Reader yhdistettynä Android-laitteisiin Bluetoothilla or USB:llä