Vahvistusprosessi
Päivitetty yli viikko sitten

Kuinka vahvistat profiilisi

Aloittaaksesi viva.com-profiilisi käytön ja maksujen hyväksymisen, sinun täytyy ensin vahvistaa henkilöllisyytesi.

Voit aloittaa viva.com-profiilisi vahvistusprosessin seuraamalla seuraavia vaiheita:

1. Kirjaudu profiiliisi klikkaamalla tästä.

2. Valitse valikosta ensin Asetukset, ja sitten Profiili.

3. Valitse “Vahvista”-vaihtoehto aloittaaksesi prosessin ja ladataksesi pyydetyt todisteet.

4. Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi ja ladannut kaikki vaaditut asiakirjat profiiliisi, aloitamme tarkistusprosessin, joka kestää yhdestä neljään arkipäivää.
    (Saat ilmoituksen rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen, kun prosessi on saatu onnistuneesti päätökseen.)

Hyväksytyt asiakirjaformaatit

Hyväksymme tietyn tiedostokokorajoituksen ja -muodon jokaiselle ladatulle asiakirjalle. Jokaisen liitetyn asiakirjan:

• Tulee olla alle 8 MB

• Täytyy olla formaatissa pdf/jpg/png ja/tai doc

Asiakirjojani ei ole vahvistettu

Muistutamme, että tarvitsemme yhdestä neljään arkipäivää tarkistaaksemme toimittamanne asiakirjat. Varmista, että olet ladannut kaikki vaaditut asiakirjat. Ilmoitamme rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi, kun prosessi on päättynyt (asiakirjojen tarkistaminen on onnistunut tai asiakirjat on hylätty).

Asiakirjani ovat hylätty

Jos asiakirja hylätään, saat ilmoituksen sähköpostitse rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Löydät yksityiskohtaiset ohjeet hylätyn asiakirjan vierestä profiilisivultasi klikkaamalla: Profiili ➜ Asetukset kirjauduttuasi selaimella viva.com-profiiliisi.

Miksi sinun täytyy suorittaa vahvistusprosessi

Nykyisen lainsäädännön mukaan on luotu erityinen sääntelykehys käyttäjien, turvallisten maksutapahtumien ja rahoitusjärjestelmän suojaamiseksi.

Viva Payments vahvistaa antamiesi tietojen oikeellisuuden ja tarkkuuden vahvistusprosessin avulla.

Lisätietojen saamiseksi, katso kappale 4: (VERIFICATION - IDENTIFICATION) Käyttöehdoista.

Vaikka olen lähettänyt kaikki pyydetyt vahvistusasiakirjat, menettely on edelleen kesken. Miksi näin tapahtuu?

Kun olet ladannut kaikki vaaditut dokumentit, seuraa alla olevia vaiheita:

1. Kirjaudu sisään viva.com -yritystilillesi

2. Valitse Asetukset ja Profiili

3. Etsi puuttuva kenttä ja suorita tarvittavat toimenpiteet

💡 Hyödyllistä tietoa!

Aloittaaksesi vahvistusprosessin ja Lähetä hyväksyttäväksi -painikkeen aktivoimiseksi, kaikki kentät on oltava täytettynä.

Saat ilmoituksen rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi, kun prosessi on saatu onnistuneesti päätökseen