Mikä on Offline Payments -ominaisuus?
Päivitetty yli viikko sitten

Menetin internet-yhteyden viva.com | Terminalistani. Mitä minun pitäisi tehdä?

Offline Payments ovat maksutapahtumia, jotka käsitellään viva.com | Terminalin kautta, kun sovellus ei pysty muodostamaan yhteyttä internetiin. Tämä voi johtua internet-yhteyden puutteesta tai epävakaasta yhteydestä. Kun viva.com | Terminal on offline-tilassa, tapahtuma tallennetaan paikallisesti laitteeseen. Kun yhteys internetiin palautuu, tallennetut maksutapahtumat käsitellään ja viimeistellään.

Mitkä maksupäätteet tukevat Offline Payments -ominaisuutta?

Offline Payments on saatavilla viva.com in yritysasiakkaille, jotka käyttävät viva.com | Terminalia Android-laitteilla.

Yksityiskohtaisemmin lueteltuna, kaikki alla olevat maksupäätteet ovat tuettuja:

• Tap to Pay

• Mini Card Reader [Paired]

• Pocket Reader [Paired]

• Ciontek CS50C

• Ciontek CS30PRO

• Ciontek CS30PRO with professional scanner

Kuinka voin aktivoida Offline Payments -ominaisuuden?

Offline Payments on oletuksena aktivoituna viva.com | Terminalia käyttäville yritysasiakkaille.

Mitä maksukorttijärjestelmiä Offline Payments tukee?

Offline Payments –ominaisuus on tuettu VISA-, MasterCard- ja AMEX-maksukorttijärjestelmissä.

Mistä löydän Offline Payments -ominaisuuden viva.com | Terminal -sovelluksesta?

Löytääksesi Offline Payments -ominaisuuden viva.com | Terminal -sovelluksesta, toimi alla olevien vaiheiden mukaisesti:

1. Avaa viva.com | Terminal

2. Valitse Maksutapahtumat

3. Paikanna Offline-ilmaisin Offline Payments -ominaisuudelle

Mistä näen offline-käytön rajat viva.com | Terminal -sovelluksesta?

Löytääksesi Offline Payments -ominaisuuden rajat viva.com | Terminalissa, toimi seuraavien vaiheiden mukaisesti:

1. Avaa viva.com | Terminal

2. Valitse Lisää ja Offline-tila

3. Paikanna Offline-rajojen käyttö